Το βλέπετε υπερυψωμένο. Αυτή απόσταση από το έδαφος δεν έγινε για να εκμεταλλευτούν το χώρο από κάτω σαν γκαράζ για τα αυτοκίνητα, αλλά γιατί όταν βρέχει και φουσκώνουν τα νερά ανεβαίνουν τόσο που γεμίζουν σχεδόν όλο αυτό το χώρο από κάτω.
Εκεί είχε οικόπεδο ο άνθρωπος εκεί έχτισε, αλλά το ότι τα νερά περνάνε μόνο όταν φουσκώνει το ποτάμι δεν είναι κάτι που το θέτει εκτός ποταμού, ιδιαίτερα όταν αυτός ο ποταμός βρίσκεται στην Αγγλία, (συγκεκριμένα ο ποταμός Loddon) που ως γνωστό έχει πολλές βροχές, και συνεπώς πλημμύρες.
Τώρα, δυο πράγματα πρέπει να συμβαίνουν, ή όταν είχαν το οικόπεδο οι πρόγονοί του ήταν ξερό, χωρίς το υγρό στοιχείο, όπου μέχρι να το κληρονομήσει ήρθε και το ποτάμι. Ή δεν έβρισκε φτηνό οικόπεδο σε χέρσα γη και έτσι αγόρασε πάνω στο ποτάμι.
Πάντως καλά είναι να εκπαιδεύονται οι αρχιτέκτονες (εν προκειμένω οι John Pardey Architects) και οι τεχνικοί γενικώς, σε τέτοιες συνθήκες μιας και αν πράγματι ανέβει το νερό στα επίπεδα που περιμένουν οι επιστήμονες από το φαινόμενο του θερμοκηπίου, τότε σίγουρα θα χρειαστούμε έμπειρους στην κατασκευή κτιρίων πάνω σε νερό.
Κατά τα άλλα είναι ένα φυσιολογικό σπίτι, με τα υπνοδωμάτια, το καθιστικό, την κουζίνα, έχει και γυμναστήριο. Και όσο να ναι έχει μια γοητεία να μένεις πάνω από το νερό.
Τα αυτοκίνητα προλαβαίνουν να τα πάρουν όταν πλημμυρίζει;